0702-21 08 06 info@allena.se

Erik och Elsa

Erik och Elsa

teater för minne och sinne

ErikoElsaI samband med turne med Gomidda Grisen kan Teater Allena erbjuda Erik och Elsa under samma spelperiod. Erik och Elsa spelas då efter kl 1300.

Produktionen innehåller ett kollage av små berättelser som alla utspelar sig i och kring den lilla utsökta scenografin teatern medför i Gomidda Grisen.Varje liten berättelse avslutas med någon slags upplevelse för de boende, antingen ett välbekant doftminne, ljud eller känselförnimmelser från förr.

En föreställning som riktar sig till dementa personer på äldreboenden. Jag spelar i matsalen på boendet.

Scenografivagnen är 175 x 65 cm och rullas lätt in i lokalen.

Föreställningen kostar i samband med Gomidda Grisen-turne 4.000:-
Om du vill lägga en hel turne med Erik och Elsa kontakta mig.

”I måndags när jag hade berättat om att Elsa hade skurat golven gick jag runt i publiken med en burk såpa. Jag kom fram till en kvinna som satt med slutna ögon i sin egen värld. När hon fick burken till sin näsa så luktade hon och öppnade ögonen och såg på mig. När jag tog bort burken så grep hon tag i den och luktade igen. Så sa hon med svag röst; Golvet.
Inget kunde göra mig gladare än detta!”